Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 05.05.202205.06.2022

Instrumenttiasentaja ulkomaan komennuksille

Etsimme asiakkaallemme instrumentti- / sähköasentajaa yrityksen tuotantolaitokselle Tampereen Hervantaan ja betonitehtailla tapahtuville ulkomaan komennuksille. Työ alkaa sopimuksen mukaan loppukesällä 2022. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa 4 kk:den vuokratyösuhteena.

Työ on ulkomailla asennuskohteissa tehtäviä lämmityslaitoskonttiasennuksia. Ulkomaan komennukset suuntautuvat Skandinaviaan, Keski- ja Pohjois-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Työkomennuksilla ollaan yhtäjaksoisesti useamman viikon ajan ja komennusten välillä tullaan Suomeen. Työ sisältää myös verstaalla Tampereella tehtävää esivalmistelutyötä.

Edellytämme sinulta sähkö- tai sähköautomaatioalan peruskoulutusta ja saat siihen perusteellisen perehdytyksen. Koulutusta tai pitkää kokemusta enemmän arvostammekin hyvää oppimiskykyä ja motivaatiota tehtävää kohtaan, joustavuutta ja aktiivisuutta sekä halua kehittyä työssäsi. Odotamme sinulta käytännön englanninkielen taitoa, ruotsin ja saksan kielen taidon katsomme eduksesi. Hakemamme henkilö on innokas, nopeasti uutta omaksuva kaveri, jolla on intoa lähteä maailmalle ja päästä kehittämään itseään.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa ja hyvässä yrityksessä, asianmukaisen korvauksen matkatyöstä (ulkomaanpäivärahat, ylityökorvaukset) sekä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.

Kiinnostuitko paikasta? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00–16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua