Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 05.05.202231.05.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme laserleikkaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Hankkioon. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Yritys toimii kahdeksalla paikkakunnalla ja työllistää noin 400 ihmistä.

Käytännössä työssä toimitaan laserleikkaajana ja osaamisen mukaan on mahdollisuus tehdä myös muita metallitöitä. Työssä käytetään Trumpf ja Bystronic -merkkisiä laserleikkauskoneita. Tehtävä ei edellytä ohjelmointiosaamista. Trukin ajotaito on ehdoton, koska työssä käytetään trukkia päivittäin.

Kokemus laserleikkaajan työstä katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös uransa alkutaipaleella olevat tekijät. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan.

Tarjoamme:
• Modernin konekannan
• Vakituisen työsuhteen
• Avoimen ja joustavan työyhteisön
• Monipuolisen työnkuvan

Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa 40 tuntia viikossa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua