Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 11.05.202211.06.2022

Loppusiivoojia remonttikohteisiin, Aalto Clean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Haemme nyt Aalto Clean Oy:lle LOPPUSIIVOOJIA pääsääntöisesti Pirkanmaalla sijaitseviin remonttikohteisiin. Työ on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin. Aalto Clean on tamperelainen siivousalan yritys, joka on alallaan tunnettu työn- ja palvelunlaadusta. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.aaltoclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen remonttikohteiden siivous ennen kuin ensimmäiset tilan käyttäjät muuttavat kohteeseen. Työ tehdään arkisin ma-pe (37,5h/vko). Työaika on säännöllinen ja kokoaikainen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työntekijällä on muutaman kuukauden jälkeen mahdollisuus halutessaan työllistyä Aalto Cleanille vakituiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Myös alalla aloittelevat tekijät otetaan haussa huomioon. Työturvallisuuskortti ja B-ajokortti katsotaan eduksi.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Aalto Cleanille.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua