Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.05.202229.05.2022

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ MALLIPALAVALMISTUKSEEN vakituiseen työsuhteeseen Rymättylään! Yritys on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen mm. yksilöllisesti suunniteltuja tasoja, altaita ja kalusteita, esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin ympäristöä säästävästä massiivimateriaalista.

Työtehtävät koostuvat tuotannon puolella mallipalavalmistuksesta. Mallipalavalmistus on tarkkaa työtä, sillä palat lähtevät asiakkaille ympäri maailmaa näytekappaleiksi. Työtehtäviin kuuluvat mallipalojen valmistus hukkapaloista hiomalla ja viimeistelyllä, sekä lopuksi pakkaamalla. Tehtävässä käytetään paljon käsihiontakonetta sekä levysirkkeliä ja töitä tehdään yrityksen Rymättylän tehtaalla arkisin klo 7–15 välillä.

Emme odota, että olet tehnyt vastaavia töitä aiemmin, vaan työhön annetaan kattava perehdytys. Tärkeintä on kyky sitoutua työhön pidempiaikaisesti, sekä kiinnostusta ja motivaatiota oppia uusiin työtehtäviin. Lisäksi toivomme hakijoilta laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Riku Koski puh. 050 411 0470.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua