Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.05.202231.05.2022

Wavemotor Oy on veneiden huoltoihin, korjauksiin ja varusteluihin erikoistunut yritys, joka on toiminut Pirkanmaalla jo vuodesta 1989. Wavemotorin toimipisteet löytyvät Tampereelta ja Kangasalta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Yritykseen voi tutustua paremmin vielä verkkosivuilla https://wavemotor.fi/.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Wavemotor Oy:lle kesätöihin aloittelevaa veneiden huoltajaa/korjaajaa Tampereelle Lapinniemen toimipisteeseen. Työt alkavat keväällä sopimuksen mukaan viimeistään toukokuussa ja työt jatkuvat sopimuksen mukaan pitkälle syksyyn.

Työssä avustetaan kokeneempia veneasentajia veneiden korjaus- ja huoltotöissä sekä vesille laskemisessa. Tämän lisäksi työhön kuuluu arkisia huoltotoimenpiteitä sekä veneiden pesemistä ja siirtämistä säilytyksestä huoltopaikalle. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Lapinniemessä yrityksen toimitiloissa.

Työssä pärjää maalaisjärjellä sekä innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä jaksamiseen. Työntekijän on hallittava perustason käsityökalujen käyttö sekä lisäksi näppäristä kädentaidoista on hyötyä. Työ sisältää satunnaisia kohtaamisia asiakkaiden kanssa, joten asiakaspalveluhenkisyyttäkin tarvitaan. Työssä vaaditaan vähintään B-ajokortti, Be-ajokortti katsotaan ehdottomasti eduksi.

Työtä tehdään pääosin arkisin klo 9:00-17:00 välillä ja viikoittainen työaika on 37,5 tuntia. Työssä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Aikaisempi kokemus ja harrastuneisuus veneiden parista katsotaan eduksi. Lisäksi perustason ymmärtäminen moottorikäyttöisistä kulkuneuvoista tai moottoritekniikasta on suotavaa helpoimpia korjaus- ja huoltotöitä ajatellen. Esimerkiksi tekniikan alan peruskoulutuksesta voi olla tehtävään hyötyä. Jos omaat aiempaa kokemusta ja osaamista veneasennuksista, voidaan toimenkuvaa räätälöidä osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä mahdollisimman pian hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703 Ei suoria yhteydenottoja Wavemotor Oy:lle.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua