Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 12.05.202229.05.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme SOMISTAJAA/JUUSTONLEIKKAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme toimii vuosien ammattitaidolla tarjoten heidän asiakkailleen maukkaita jalosteita kotimaisesta laatulihasta sekä parhaista koti- ja ulkomaisista juustoista.

Tehtävässä toimit juustonleikkaajana ja huolehdit myös tuotteiden esillepanosta. Töitä tehdään pääasiallisesti arkisin noin 30h/viikko koko sesongin ajan (mahdollisuus myös lisätunteihin) ja klo. 08-16 välillä. Työtä on myös mahdollista tehdä osa-aikaisesti 15-30h/viikko sesongin aikana ja jälkeen. Edellytämme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta työpisteiden sijaintien sekä näissä tehtävien vuorojen vaihtelevuuksien vuoksi. Hygieniapassi on myös välttämätön työn suorittamisen kannalta.

Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten emme odota sinulta rautaista alan osaamista, mutta eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä elintarvikealalta. Erityisesti arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta työskentelyotetta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua