Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 13.05.202230.05.2022

Asiakasyrityksemme, Asennusliike Lahtinen Oy on Suomen johtava polttonesteiden varastointi- ja jakeluratkaisujen toimittaja. Etsimme nyt heille ASENTAJAA HDPE-muovitukseen Tampereen Myllypuroon ja asennuskohteissa tapahtuvaan laiteasennukseen. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Asentajan työ on yrityksen tehtaalla Myllypurossa Tampereella tapahtuvaa muovikalusteiden ja polttonesteputkien valmistusta ja niihin liittyvien järjestelmien kokoonpanoa sekä työmaakohteissa tapahtuvaa HDPE-muovin asennusta.

Edellytämme valittavalta henkilöltä aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työstä, putkien ja liittimien tuntemusta esim. koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen kautta sekä erityisen hyviä ja monipuolisia kädentaitoja. Lisäksi työssä edellytetään mahdollisuutta osittaiseen reissutyöhön. Muovihitsaustaito katsotaan hakijalle eduksi, sen puuttuessa siihen annetaan perehdytys. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä ja uuden oppimista kohtaan.

Työ on osittain reissutyötä, asennuskohteissa ollaan suunnilleen pari päivä kerrallaan. Muuten työ arkisin tehtävää päivätyötä tehtaalla. Reissutyöstä maksetaan työehtosopimuksen mukaiset matkakorvausket. Palkkauksessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytyä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasta osaamisestasi ja työtaustasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, tiedustelut arkisin klo 9:00 - 16:00.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua