Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 13.05.202230.05.2022

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakkaamme on viheralueiden uudisrakentamiseen ja piha-alueiden hoito- ja kunnostustöihin sekä puutarhanhoitoon erikoistunut viheralan yritys. Etsimme nyt heille alkavaan sesonkiin osaavaa ja reipasta viherrakennustyöntekijää. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla arviolta koko viherrakennuskauden ajan. Työsuhde on vuokratyösuhde.

Työkohteet ovat yksityisten ja yritysten piha-alueiden viherrakentamista ja kunnostamista. Ne sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereella ja sen lähiympäristössä. Työtehtävät koostuvat kivetys-, nurmi- ja istutusalueiden perustustöistä, kasvien istuttamisesta, piha- ja reunakivien asennuksesta ja siihen liittyvistä työvaiheista. Arvostamme kovasti alalle sopivaa peruskoulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Nämä ovat hakijalle suureksi eduksi. Ennen kaikkea toivomme kykyä reippaaseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Auto ja ajokortti työkohteisiin kulkemisen takia olisi hyvä olla olemassa,

Työaika on arkisin tehtävää päivätyötä ja tehtävässä noudatetaan viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimusta. Osaavalle tekijälle tarjoamme kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae pikaisesti tehtäväänoheisn linkin kautta sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Voit myös soittaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507, ma-pe klo 9-16 välisenä aikana. CV:si voit lähettää sähköpostitse. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua