Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 13.05.202229.05.2022

Metalliasennus Huuhka Oy on laivarakennusteollisuuteen keskittynyt yritys, joka on jo yli 30 vuoden ajan rakentanut korkealaatuisia sisustuksia luksusristeilijöille sekä matkustajalaivoille. Tavoitteemme on tarjota ainutlaatuisia sisustuksia, joissa vieraat viihtyvät, rentoutuvat ja tuntevat ylellisyyttä. Nykyään yrityksemme tunnetaankin yhtenä suomalaisen laivarakennusteollisuuden johtavana toimijana, jonka ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen avaimet käteen -periaatteella! Lue lisää yrityksestämme osoitteesta: www.huuhkaoy.com

Metalliasennus Huuhka Oy etsii nyt toimistotyöntekijää / ostajaa vakituiseen työsuhteeseen Sauvon toimipisteelle.

Toiimistotyöntekijänä / ostajana pääset työskentelemään monipuolisten osto- ja hankintatehtävien parissa laivateollisuusympäristössä. Työnkuvaan kuuluu materiaalien hankinta, ostotilausten tekeminen, määrälaskenta sekä toimitusten laadun valvonta. Lisäksi olet vastuutta henkilöiden kulkuluvista ja materiaalien sertifikaateista. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä, sillä ostaja tekee päivittäin yhteistyötä yrityksen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme hakijoilta kaupallisen alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä laivateollisuuden tai rakennusteollisuuden parissa. Katsomme myös eduksi AutoCad ohjelmisto-osaamisen ja piirustusten lukutaidon. Huomioimme kuitenkin haussa myös aidosti tehtävästä kiinnostuneet henkilöt, sillä työhön annetaan perinpohjainen perehdytys. Mikäli olet määrätietoinen neuvottelija ja uskallat tehdä itsenäisiä päätöksiä, voit olla etsimämme henkilö!

Työtehtävä on vastuullinen, mutta vahvana tukenasi toimii aina avulias ja ammattitaitoinen tiimi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä teollisuusalalla vakavaraisessa suomalaisessa perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan!

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen vain Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua