Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.06.202207.07.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme siivoojaa toimitila- ja kotisiivouksiin Tampereelle ja lähialueille pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Nokialainen yritys tekee koti-, toimitila- ja muuttosiivouksia Tampereen ja lähikuntien alueella.

Käytännössä työssä siivotaan toimitiloja ja yksityishenkilöiden koteja. Työssä liikutaan yrityksen autolla, joten oma auto ei ole pakollinen, mutta helpottaa pääsyä yrityksen toimitiloihin Nokialle. Työ tehdään pääosin pareittain/ryhmässä ja työhön saa kattavan perehdytyksen. B-ajokortti on välttämätön.

Etsimme tehtävään reipasta ja oma-aloitteista tekijää. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Arvostamme myös täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Kokemus siivoustöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Työtä tehdään arkisin kello 8 - 17 välillä, yleensä työ painottuu aamu- ja päiväaikoihin. Palkkaus on kiinteistö- ja palvelualan TES:n mukainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua