Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.06.202212.07.2022

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme osa-aikaista tarjoilijaa Tampereen alueelle. Yritys pitää neljää eri anniskeluravintolaa Tampereella ja vuoroja on tarjolla kaikista toimipisteistä. Ravintolat ovat pääosin anniskeluravintoloita, mutta yhdessä toimipisteessä tehdään myös yksinkertaisia ruoka-annoksia.

Käytännössä työssä huolehditaan varsinkin arkisin yksin koko ravintolan toiminnasta. Viikonloppuisin tekijöitä on kaksi. Satunnaisesti tekijän täytyy myös olla valmis järjestämään bingoa tai karaokea.

Työhön ja laitteisiin perehdytetään hyvin, mutta kuitenkin kokemus tarjoilijan töistä on välttämättömyys pärjätäkseen ravintolassa yksin. Tekijältä toivotaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, sekä reipasta asennetta työntekoon.

Työ on osa-aikaista ja vuoroja on tarjolla viikottain sopimuksen mukaan. Varsinkin kesäaikana tarve kasvaa ja tunteja saattaa tulla paljonkin. Ravintolat ovat auki arkisin 11 - 00 ja viikonloppuisin 10 - 02. Palkkaus ravintola-alan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua