Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202221.07.2022

Etsimme talonrakennusalan asiakasyrityksellemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Yritys tekee pientalorakentamista, remontointeja ja saneerauksia yksityisille asiakkailleen Turun seudulla. Rakennuskohteet ovat tyypillisesti erittäin kovilla laatuvaatimuksilla varustettuja, hulppeisiin tontteihin nousevia taloja. Työnkuvaasi kuuluu monipuolisia työtehtäviä kohteen aloituksesta aina viimeistelyyn saakka.

Etsimme nyt joukkoomme reipasta ja motivoitunutta rakennustyöntekijää. Aikaisempi rakennusalan työkokemus ja/tai koulutustausta ovat eduksesi, mutta eivät välttämättömiä, sillä työhön tarjotaan perinpohjainen perehdytys. Tarjoamme mukavan työporukan lisäksi mielenkiintoisen työn, jossa pääset työskentelemään uniikkien kohteiden parissa, mielettömissä maisemissa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua