Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202210.07.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme AUTOMEKAANIKKOA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen monimerkkikorjaamo, jossa ei tekemisen meininkiä puutu. Kasvava yritys etsii nyt huumorintajuiseen, rentoon ja ennen kaikkea ammattitaitoiseen joukkoonsa osaavaa automekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Automekaanikkona työnkuvaasi kuuluu henkilö- ja pakettiautojen korjaukset ja huollot, kuten öljynvaihdot, jarruhuollot, jakohihnan vaihdot, akkujen asennukset, määräaikaishuollot jne. Työtä tehdään vuoroviikoin kahdessa vuorossa, aamuvuoro on klo 8-15 ja iltavuoro on klo 12-20. Lisäksi yritys on auki lauantaisin klo 9-15. Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme tekijää, jolla on taitoa suoriutua aina määräaikaishuolloista moottoriremontteihin, joten odotamme hakijoilta alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työssä pärjää tekijä, jolla on hyvä ongelmanratkaisukyky, autosähkön tuntemusta, sekä rautainen asenne työntekoa kohtaan. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä monipuolisten työtehtävien parissa sekä mukavan ja joustavan työyhteisön!

Osuiko ja upposi? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille, mutta rekrytointiprosessia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua