Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202210.07.2022

Kailep Oy on asiantunteva ja kasvava kiinteistöhuoltoyhtiö Salossa, joka on toiminut jo vuodesta 2006 alkaen. Toiminta keskittyy asiakkaiden kokonaisvaltaiseen palvelemiseen ja yritys tarjoaakin asiakkailleen Salon seudun laajinta palvelukokonaisuutta. Ammattitaitoinen henkilökunta toimii kiinteistöhuollon, piharakentamisen sekä osaamispalveluiden parissa turvallisesti ja luotettavasti. Yrityksen toiminnan ja henkilökunnan jatkuvalla kehittämisellä pyritään varmistamaan, että palvelut ja osaaminen vastaavat nyt ja tulevaisuudessa kaikkien asiakkaiden odotuksia ja toiveita! Lue lisää osoitteesta: https://kailep.fi/

Yrityksemme on kovassa kasvussa, joten etsimme nyt joukkoomme lisää kiinteistöhuoltajia Saloon!

Kiinteistöhuoltajana olet vastuussa yritys- ja yksityisasiakkaiden kiinteistöjen aktiivisesta hoitamisesta. Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen tekniset perushuoltotyöt, ulkoalueiden kunnossapito sekä erilaiset työtehtävät piharakentamisen parissa. Lisäksi työnkuvaasi voidaan sisällyttää oman osaamisesi mukaan myös muita työtehtäviä, kuten rakentamista, teollisuuden kunnossapitoa, ilmanvaihtojärjestelmien huoltoa, digiosaamista tai jotain ihan muuta!

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme "yhden pysähdyksen taktiikalla", joten tavoitteenamme on täydentää tiimiämme moniosaajilla. Katsomme siis haussa eduksi kiinteistöhuoltoalan koulutuksen ja aiemman kokemuksen lisäksi myös muiden alojen koulutukset ja kokemukset. Tärkeintä on aito kiinnostus ja halu oppia kiinteistöhuollon alaa. Työtä tehdään päivittäin ihmisten parissa, joten arvostamme erityisesti hakijoissa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä toimivia tiimityöskentelytaitoja!

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7:00-15:00 välisenä aikana ja työtunteja on 37,5h viikossa, mutta odotamme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Yrityksemme on Kiinteistötyönantajat ry:n jäsen ja työsuhteessa noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kasvavassa yrityksessä, jossa välitetään työntekijöiden hyvinvoinnista sekä panostetaan osaamisen ja toiminnan kehittämiseen!

Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan Kailep Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua