Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202210.07.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu autokorjaamoiden ja katsastusasemien laitteiden asennukset, huollot, vuositarkastukset sekä kalibroinnit. Työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa Etelä-Suomen alueella ja työajot lähtevät Turusta tai Marttilasta. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin ja työtunteja on 37,5h/viikko.

Työ edellyttää teknistä osaamista, joten alalle soveltuva koulutus (esim. sähkö- ja automaatioalan perustutkinto) antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Lisäksi aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, sillä työtä tehdään itsenäisesti. Arvostamme reipasta ja rohkeaa työskentelyotetta sekä joustavuutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Tiedustelut arkisin klo 8–16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua