Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202210.07.2022

REKOM on Skandinavian suurin yöelämään keskittynyt toimija, jolla on yli 200 toimipakkaa kuudessa eri maassa, ja lisää on tulossa! Intohimomme on tuoda ainutlaatuisia baarikonsepteja, tunnelmaa sekä sielua skandinaaviseen yöelämään. Tulos puhuukin puolestaan, sillä yli 10 miljoonaa vierasta vierailee baareissamme, pubeissamme ja yökerhoissamme joka vuosi!

REKOM Group etsii nyt ammattitaitoisia kokkeja tulevaan olutravintola Skaaliin Turkuun.

Skaalin tavoitteena on tuoda vierailleen nautittavaksi mahdollisimman monipuolisesti erilaisia artesaanioluita ympäri maailmaa. Suuren olutvalikoiman lisäksi tarjolla on myös herkullinen menu maisteltavaksi yhdessä oluiden kanssa. Skaalin kokkina työnkuvaasi kuuluu ruokien esivalmistaminen ja valmistaminen tilauksesta, sekä yleiset keittiön puhtaanapitotyöt.

Haemme nyt kokkeja sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työsuhteisiin. Odotamme hakijoilta ravintola-alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Huomioimme kuitenkin haussa myös alaa opiskelevat henkilöt, sillä koulutamme tehtäviin tarpeen mukaan. Mikäli olet aidosti kiinnostunut ruoanlaitosta ja tuotteiden jatkuvasta kehittämisestä, voit olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme työntekijöillemme henkilökuntahinnat kaikissa eri maiden ravintoloissamme. Lisäksi tarjoamme paljon henkilökohtaisia etuja yhteistyökumppaneidemme kautta, kuten tapahtumia ja matkoja. Tämän työn myötä pääset osaksi huippua REKOM -perhettä, jossa yhteisöllisyys, työntekijöiden hyvinvointi ja huumori ovat erityisen suuressa roolissa!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua