Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202210.07.2022

REKOM on Skandinavian suurin yöelämään keskittynyt toimija, jolla on yli 200 toimipakkaa kuudessa eri maassa, ja lisää on tulossa! Intohimomme on tuoda ainutlaatuisia baarikonsepteja, tunnelmaa sekä sielua skandinaaviseen yöelämään. Tulos puhuukin puolestaan, sillä yli 10 miljoonaa vierasta vierailee baareissamme, pubeissamme ja yökerhoissamme joka vuosi!

REKOM Group etsii nyt keittiömestaria rakenteilla olevaan olutravintola Skaaliin Turkuun.

Skaal on Tanskasta kotoisin oleva olutravintola -konsepti, jonka tavoitteena on tuoda vierailleen nautittavaksi mahdollisimman monipuolisesti erilaisia artesaanioluita ympäri maailmaa. Suuren olutvalikoiman lisäksi, vieraille tarjotaan herkullinen menu maisteltavaksi yhdessä oluiden kanssa. Skaalin keittiömestarina pääsetkin mukaan luomaan ruokakokonaisuutta, jonka tavoitteena on korostaa oluiden jo olemassa olevia makuja sekä tuoda niistä esiin myös täysin uudenlaisia piirteitä!

Odotamme hakijoilta alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta, sillä keittiömestari on kokonaisvastuussa keittiötoiminnoista, kuten laadun ja toimintatapojen toteutumisesta sekä tuoteturvallisuudesta. Arvostamme tavoitteellista työskentelyotetta, sillä työnkuvaan kuuluu myös ruokatuotteiden katteen ja henkilökunnan resurssointi tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi ravintolan toimintaa kehitetään yhdessä muun organisaation kanssa.

Tarjoamme sinulle:

-vakituisen työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan
-työnantajan, joka arvostaa huumoria sekä työntekijöiden yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia
-monipuoliset kehittymismahdollisuudet Pohjoismaiden suurimmassa yöelämäketjussa
-hyvät työsuhde-edut: henkilökunta-alennuksia kaikissa eri maiden toimipisteissämme, tapahtumia, matkoja, juhlia jne.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua