Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202210.07.2022

Yrittäjäin Tilitieto Oy on asiantunteva tilitoimisto Turussa, joka on tarjonnut asiakkailleen palveluita jo vuodesta 1995 alkaen. Yrityksen toiminta keskittyy asiakkaiden yksilölliseen palveluun ja henkilökohtainen kirjanpitäjä ottaa aina kokonaisvaltaisen vastuun kaikista asiakkaan kirjanpito- ja taloushallinnon asioista. Tilitoimiston kaikki taloushallinnon osaajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka hoitavat taloushallinnon asioita sitoutuneesti ja suurella sydämellä! Lisätietoja yrityksestä osoitteesta: https://www.yrittajaintilitieto.fi/

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Turkuun!

Kirjanpitäjänä tarjoat nimetyille asiakkaillesi yksilöllisen palvelukokonaisuuden heidän tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Vastaat asiakkaidesi kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä, sekä päivittäisten taloushallinnon asioiden hoitamisesta, kuten laskutuksesta ja maksuliikennepalveluista sekä veroasioista. Lisäksi työnkuvaan voidaan sisällyttää osaamisesi mukaan myös palkanlaskentaa.

Odotamme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätösten tekemisestä sekä muista taloushallinnon tehtävistä. Katsomme myös eduksi aikaisemman kokemuksen Maestro-, Procountor- tai Netvisor-ohjelmistoista. Arvostamme kuitenkin eniten kykyä hallita kokonaisuuksia alusta loppuun, sekä tarkkaa ja täsmällistä otetta työntekoon. Työtehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta vahvana tukenasi toimii aina ammattitaitoinen ja lämminhenkinen tiimi. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa!

Kiinnostuitko tehtävästä? Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Yrittäjäin tilitieto Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä, Yrittäjäin Tilitieto Oy". Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua