Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202205.07.2022

Siivooja, kesätyö (Ylöjärvi, Elovainio)

Haemme nyt Winclean Oy:lle SIIVOOJAA Ylöjärven Elovainiolla sijaitsevaan tuotantolaitokseen. Työ on kesätyö. Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

Työtehtäviisi kuuluu yhden toimistotilan kokonaisvaltainen siivoustyö. Työtunteja on tarjolla 21.7.- 3.8.2022 ma-pe 6-14 eli 37,5h/vko. Ennen yksin tekemistä on perehdytys ja työparina toimiminen paikan vakituisen siivoojan kanssa, jotta opit työn. Työ on kokoaikainen.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta myös alasta kiinnostuneet, fyysistä työtä pelkäämättömät otetaan valinnassa huomioon. Tekijälle tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin. Ajokortti olisi hyvä lisä, jotta voi ajaa tarvittaessa Wincleanin autolla. Palkkaus on TES:n mukainen riippuen työkohteen vaativuustasosta.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua