Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202205.07.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme PUULAITUREIDEN VALMISTAJAA Vehmaalle. Asiakasyrityksemme valmistaa laadukkaita, yksilöllisesti suunniteltuja laitureita asiakkailleen ympäri Suomen. Tiimiin tarvitaan vahvistusta reippaasta ja toimeen tarttuvasta henkilöstä!

Työtehtäviisi kuuluvat puunkansikokoaminen Vehmaalla sijaitsevissa tuotantotiloissa. Puunkansityöstämisessä sinun ei tarvitse olla rakennusalan ammattilainen taustaltasi, vaan tärkeää on, että sinulla pysyy työkalut käsissä. Aiempi kokemus puun työstämisestä ja tarkkuus ovat arvostamiamme ominaisuuksia tässä toimessa.

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuisi aina sesongin loppuun asti. Mikäli työt sujuvat hyvin ja viihdyt työssäsi, sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen yrityksessä!

Jos uskot olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 0504110470. Tiedustelut arkisin klo 8–16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua