Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202210.07.2022

Asiakasyrityksemme etsii aurinkoisia asiakaspalvelijoita kesäksi ja pidempiin työsuhteisiin!

Työtehtävä pitää sisällään asiakkaiden aurinkoista palvelua ravintolan salin puolella. Otat vastaan tilauksia, tarjoilet ruoka-annoksia, blokkaat astioita ja laskutat asiakkaita. Katsomme eduksesi hygienia- ja anniskelupassin sekä aikaisemman kokemuksen tarjoilu-/asiakaspalvelutehtävistä. Nämä eivät ole välttämättömyyksiä, sillä tehtävään perehdytetään hyvin ja tarvittavat koulutukset järjestetään ennen työsuhteen alkua. Tärkeintä meille on reipas ja rempseä sekä palveluhenkinen asenne, joka istuu hyvin kesäiseen ja rentoon ympäristöön! Sinun ei siis tarvitse olla ravintola-alan rautainen ammattilainen, vaan voit myös olla alalle palavasti haluava henkilö. Työssä ei ole kielitaitovaatimuksia.

Työskentely tapahtuu ma-su välillä, työtuntimäärä on 75-120h/3 viikkoa (määrään vaikuttaa työntekijän oma tahtotila) ja työvuorot sijoitetaan pääsääntöisesti klo 10-00 välille. Työpaikka sijaitsee Turun keskustassa loistavalla paikalla!

Tarjoamme työntekijälle:
• Työpaikan, jossa tedään töitä oikeasti hyvällä fiiliksellä
• Kilpailukykyisen palkkatason
• Työympäristön, jossa jokainen saa olla omaitsensä
• Upeat työskentelypuitteet Turun keskeisellä paikalla

Kiinnostuitko? Työt alkavat heinäkuussa 2022. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua