Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.06.202205.07.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme AJONEUVOASENTAJAA huoltoasennuksiin Raisioon. Asiakasyrityksemme on jo pidempään toiminut alalla ja heiltä saat kaikki autohuolto- ja autokorjaamo -palvelut saman katon alta. Kyseessä on sijaisuus, joka jatkuu arvioidusti aina syksyyn asti, mutta tehtävässä menestymällä sinulla on oiva mahdollisuus työllistyä myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet pääasiallisesti tekemään monipuolisesti erilaisia huoltoasennuksia henkilöautoihin. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksen toimipisteellä arkisin klo. 07:30-17 välillä.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen autosähköasennuksista sekä monipuolisen merkkituntemuksen. Erityisesti arvostamme VW-konsernin tuntemusta, oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää täyttämällä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja tehtävistäsi. Kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen rekrytointikonsultti Riku Koskelle, 050 411 0470 arkisin klo 8–16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua