Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 22.06.202210.07.2022

Asiakasyrityksemme on luotettava ja hyvämaineinen yritys, joka on toiminut siivous- ja kiinteistöhuoltopalveluiden alalla jo useita kymmeniä vuosia. Etsimme nyt nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme ammattitaitoista PORRASSIIVOOJAA sairausloman sijaisuuteen Turun alueelle!

Porrassiivoojana työnkuvaasi kuuluu pääasiassa taloyhtiöiden porraskäytävien puhtaanapito. Lisäksi työnkuva pitää sisällään taloyhtiöiden saunojen ja pesutupien siivousta. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa noin klo 8:00 alkaen ja työtunteja tarjotaan noin 33-36 tuntia viikossa. Työkohteet sijaitsevat Turussa ja sen lähikunnissa, joten odotamme hakijoilta B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Toivomme hakijoilta alalle soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme hyvää fyysistä kuntoa sekä toimeliasta työskentelyotetta. Työt alkavat heti ja sairausloman sijaisuus kestää arviolta muutaman kuukauden ajan!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua