Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 22.06.202206.07.2022

Kataikko Oy on lämpöpumppualan asiantuntija Suomessa. Toimimme maahantuojana ympäri Suomen ja jälleenmyyjänä valikoiduilla paikkakunnilla tarjoten asiakkailleen asennuspalvelua edustetuille merkeille. Edustetut tuotemerkit on tarkkaan valittu ja joiden laatuun ja kestävyyteen voi luottaa. Edustukseen kuuluu Mitsubishi Electric ja Panasonic ilmalämpö -sekä ilmavesilämpöpumput.

Etsimme Kataikko Oy:lle pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kylmälaiteasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävät koostuvat lämpöpumppujen ja kylmälaitteiden asennuksista asuinrakennuksiin pääasiassa kuluttaja-asiakkaille, sekä jonkin verran myös toimitiloihin. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana koko Uudenmaan alueella. Hakemamme henkilö on valmis tekemään asennus- ja huoltotöitä myös ulkona. Hakemamme henkilö on jo aikaisempaa työkokemusta omaava ammattilainen.

Toivomme hakijoilta:
• kylmä/lämpölaite koulutusta sekä kylmäaineluvat (kylmäaineluvat alle 3kg:n)
• aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä
• hyvää asennetta työtä kohtaan sekä asiakaspalvelualttiutta
• kykyä työskennellä itsenäisesti
• suomen kielen osaamista
• voimassa olevaa b-ajokorttia

Eduksi katsomme:
• voimassa olevat sähköturvallisuus-, työturvallisuus- ja tulityökortit sekä EA1-kortin
• kylmäaineluvat yli 3kg:n
• kokemuksen sähköasentajan töistä

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja vaihtelevat sekä mielenkiintoiset työtehtävät yrityksessä, jossa pääset näköalapaikalle työskentelemään itse maahantuotujen tuotteiden parissa. Haluamme panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen, joten työhön tarjotaan hyvä perehdytys ja pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan Kataikko Oy:n vakituiseksi työntekijäksi.

Kuulostiko kiinnostavalta? Työt alkavat sopimuksen mukaan heti oikean henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti! Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse palkkatoiveineen. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Laura Piri arkisin klo 9-16.30 p. 050 411 0471. Toivomme kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua