Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.06.202207.07.2022

Asiakkaamme hakee nyt kauttamme myynnillistä asiakaspalveluhenkilöä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin, keskustassa sijaitsevaan viihtyisään toimistoonsa. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö aloittaa työt ensimmäisestä päivästä lähtien asiakkaamme omana työntekijänä.

Työtehtäviisi kuuluu olemassa olevien asiakkaiden kontaktointi puhelimitse, auttaen heitä erinäisten tilanteiden kanssa, sekä asiakkaamme rahoitus- ja kilpailutuspalveluiden esittely positiivisessa ja asiantuntevassa hengessä.

Toivomme sinulta löytyvän hieman aiempaa kokemusta asiakaspalvelu ja/tai myyntitehtävistä. Odotamme, että sinulla on energinen, asiakaslähtöinen ja positiivinen ote työntekoon. Lisäksi sinulla on myynnillinen pelisilmä, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä iloinen ja positiivinen elämänasenne.

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan 1900€ sekä kannustavan myyntiprovision kuukausipalkan päälle ilman kattoa. Saat mahdollisuuden työskennellä voimakkaassa kasvussa olevan palvelukonseptin parissa. Työtä tehdään hybridimallissa osaksi toimistolla ja osaksi etänä. Lisäksi saat mm. lounas- ja virike-edun. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävääsi sekä jatkuvaa koulutusta.

Työajat sijoittuvat arkipäiville väleille ma-to klo 7:55-18 ja pe 7:55-17. Työ on kokopäiväinen ja pitkäaikainen sekä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Sinulla on hyvät mahdollisuudet työuralla etenemiseen yrityksessä, joka on saanut Great Place to Work -sertifikaatin vuosina 2017, 2018, 2019 ja 2020.

Tiimissä vallitsee erinomainen yhteishenki sekä tekemisen meininki!

Eikö kuulostakin kivalta? Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse tai täyttämällä se oheisen linkin kautta. Sähköpostiosoitteemme on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja kattavasti aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot työn luonteen vuoksi.

Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Piri p. 050 411 0471. Yhteydenotot arkisin klo 9-16.30

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua