Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.06.202210.07.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme vihertyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun! Asiakasyrityksemme on toiminut kaupunkirakentamisen ja infrapalveluiden parissa jo yli 30 vuoden ajan. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään vihertyöntekijänä modernissa ja kasvavassa yrityksessä, jossa työt hoidetaan suurella sydämellä, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Vihertyöntekijänä työnkuvaasi kuuluu Turun alueella sijaitsevien leikkipaikkojen ylläpitäminen ja hoitaminen. Työtehtävät pitävät sisällään leikkipaikkojen kasvillisuuden kastelua, kitkentää, istuttamista, hoitoleikkaamista sekä muita ylläpidollisia tehtäviä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu puistokalusteiden korjaus- ja huoltotehtävät. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työtä tehdään 40 tuntia viikossa. Työtehtävään sovelletaan kuorma-autoalan työehtosopimusta ja tuntipalkka työssä on 14,48e/h!

Voit olla joko puutarha-alan ammattilainen tai henkilö, jolla on aito halu kehittyä viheralan ammattilaiseksi monipuolisten työtehtävien parissa. Arvostamme erityisesti hakijoissa hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä toimeliasta ja reipasta työskentelyotetta. Työssä liikutaan pakettiautolla, joten odotamme hakijoilta B-ajokorttia sekä aikaisempaa kokemusta pakettiautolla ajamisesta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde kestää alkuun ainakin marraskuun loppuun asti. Työssä voi olla myös mahdollisuus jatkaa marraskuun jälkeen eri työtehtävien parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua