Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 27.10.202230.11.2022

Mahdollisuus isoihin tienesteihin, kuljetustyöhön ympäri Suomea ja Eurooppaa, vaihtuvat kohteet, erikoiskuljetukset ja hyvin hoidettu kalusto. Jos nämä kohdat herättivät kiinnostuksesi, niin hae tätä paikkaa pikimmiten! Tässä hieno mahdollisuus päästä näkemään uusia paikkoja, eikä yksikään kuljetus ole samanlainen.

Haemme kappaletavara-, pika- ja erikoiskuljetuksia ympäri Suomen ja Euroopan tekevälle yritykselle ammattitaitoista kuskia pitkäaikaiseen vakityöhön. Yritys pitää huolen kalustostaan ja kuskeille kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi, jotta he voivat keskittyä huolettomaan ajamiseen.

Tehtävässä menestymisen lähtökohtana on CE-luokan ajokortti sekä voimassaoleva kuljettajan ammattipätevyys. Kokemus pitkistä ja leveistä erikoiskuljetuksista on välttämättömyys. Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja valmiutta reissutyöhön. Englannin kieli ja asiakaspalveluvalmius katsotaan eduksi.

Reissut kestävät päivistä pisimmillään muutamaan viikkoon. Ulkomailla reissatessa yövytään hotelleissa. Matkatyöstä maksetaan päivärahat ja asianmukaiset korvaukset työehtosopimuksen mukaan.
Töitä tehdään täysipäiväisesti ainakin 80h/2vk. Matkoilla tunteja tulee enemmän joista maksetaan myös ylityökorvaukset.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua