Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 03.11.202217.12.2022

Etsimme juuri nyt useita avustavia työntekijöitä mm. rakennustyömaille. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Töitä tehdään ma-pe 7-15:30, 40h/vko.

Työtehtävät vaihtelevat työmaiden mukaan. Kaikkiin työtehtäviin tarjoamme riittävän perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Reipas ja tunnollinen työasenne riittävät varsin hyvin. Työvaatteet ja tarvittavat ammattikortit saat meiltä.

Työt alkavat heti ja töitä on ainakin joulukuulle saakka. Meidän kautta työllistymismahdollisuudet ovat erinomaiset myös muihin työtehtäviin, joten laita hakemus jos etsit töitä tällä hetkellä määräaikaisesti tai pitkäaikaisesti.

Työhakemuksen tekeminen kotisivuillamme on helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro minkälaisesta työstä olet kiinnostunut ja mille aikavälille työtä etsit. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse lisäkysymyksiä ja mahdollista haastattelua ajatellen.

Lisätietoja voit kysellä perjantaisin 10-11 Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta, puh. 050 411 0252. Voit myös tarvittaessa toimittaa CV:n Mikaelin sähköpostiin. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua