Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 03.11.202201.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Yritys toimii kiinteistöhuoltoalalla ja tarjoaa asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä kiinteistöhoitopalveluita Tampereen talousalueella, johon myös putkiasennukset kuuluvat. Yritys sijaitsee Ylöjärvellä.

Työtehtäviin kuuluu peruskorjauksia ja yksinkertaisia asennuksia, esimerkiksi hanojen vaihtoa tekijän osaamisesta riippuen. Työssä edellytettään tekijän tekevän myös muita kiinteistöhuollollisia töitä, kuten lumitöitä, päivystyksiä sekä muita mahdollisia töitä.

Tehtävässä menestymisessä auttaa LVI-asentajan koulutus tai kokemus LVI-alan töistä. Huomioimme haussa myös uransa alkutaipaleella olevat alan tekijät, koska varsinainen työ itsessään opitaan käytännön kautta. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Motivoituneelle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Paavo Puputti, arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2703.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua