Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 11.11.202229.11.2022

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja metsäteollisuuteen

Tässä työssä luonnosta nauttiminen ja ajotyö on samassa paketissa!

Etsimme asiakasyrityksellemme hakeajoon kokoaikaista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa metsästä hakkeen ajo tuotantolaitoksiin pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Kaivinkoneen hallintataito sekä pyöräkoneen ajotaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää täysperävaunuyhdistelmän hallintaa. Aiempi kokemus puu- tai haketavaran kuljettamisesta katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa oleva CE-luokan ajokortti sekä kuljettajan ammattipätevyydet.

Töitä tehdään viitenä päivänä viikossa arkisin. Työpäivä alkaa aamuisin klo 6.00 ja loppuu iltapäivällä, kun työ on valmis. Odotamme hakijalta halua sitoutua vakituiseen työhön. Palkkaus on kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen.

Tämä tehtävä tarjoaa itsenäisen ja säännöllisen työn luotettavassa sekä vakaassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 09:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.


---------------------------------------------------------------------------------------------------


Yritys nostaa ja kuljettaa erilaisia puuaineksia, kuten kantoja ja haketta energiatuotantoon sekä muuta puutavaraa jatkokäsittelyyn. Kasvun myötä tarve on yhdelle uudelle kuljettajalle. Yritys on vakavarainen ja alallaan paikkansa vakiinnuttanut. Heillä on iso joukko alan ammattilaisia töissä ja yritys on perustettu vuonna 1981.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua