Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme RUOTSIN KIELEN ASIOIMISTULKKIA. Asiakasyrityksemme tarjoaa luotettavia, laadukkaita ja kattavia tulkkaus- ja käännöspalveluja koko maahan usealla eri kielellä. Tulkit toimivat välittäjänä erikielisten ja -kulttuuristen osapuolien välisessä viestinnässä. Luotettavuus, ammatillisuus, palvelun korkeatasoisuus, tarkkuus sekä asiakkaan tarpeiden kunnioittaminen ja huomioiminen ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä.

Työ on keikkaluonteista ja työvuorot ja -ajat vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työkeikat saattavat olla mm. tulkkausta sairaaloissa, virastoissa tai vaikkapa yrityksen tapaamisessa. Keikat ilmoitetaan yleensä noin yhden viikon - kuukauden etuajassa, myös akuutteja keikkoja voi tulla muutaman tunnin varoitusajalla. Voit itse valita keikan, mutta sovitusta työstä on kannettava vastuu ja hoidettava sovitusti. Työkeikat ovat arkisin klo 8-16:00 välillä ja työtunteja noin 20-60 kuukaudessa.

Odotamme hakijoilta alan tutkintoa tai työllä hankittua kokemuksesta. Mikäli olet uusi alalla, pääset alkuun kokeneen tulkin mukaan oppimaan ja saat kattavan perehdytyksen, miten yrityksessä toimitaan.

Erinomaisen kielitaidon lisäksi tulkilta vaaditaan tulkkaustekniikoiden hyvää hallintaa, henkistä kuntoa, halua ylläpitää ja kehittää tulkkaustaitojaan sekä kykyä toimia haastavissakin sosiaalisissa tilanteissa. Tulkilta odotetaan hyvää yleissivistystä, kiinnostusta ajankohtaisiin asioihin, sujuvaa ilmaisutaitoa, hyvää paineensieto- ja keskittymiskykyä sekä ryhmätyöskentelytaitoja. Hyvä tulkki hallitsee tulkkaustekniikat ja osaa valita niistä kulloinkin tilanteeseen sopivan.

Tulkkina täytät asioimistulkin ammattitaitovaatimukset:
– Tulkkaustyön perusteet, tulkin roolin ja etiikan tuntemus
– Tulkkauskielten hyvä osaaminen ja kulttuurien tuntemus
– Tulkkaustekniikoiden (konsekutiivi ja simultaani) tuntemus
– Eri tulkkausalojen tuntemus sekä ammattisanaston ja fraseologian osaaminen
– Tulkkaustilanteen hallinta


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua