Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme innokasta MYYNTINEUVOTTELIJAA NYKYASIAKASMYYNTIIN. Kyseessä on vakituinen työsuhde nykyasiakasmyynnin tiimissä Turun toimistolla. Työ on puhelimitse tapahtuvaa nykyasiakas kontaktointia ja myyntiä, sekä vaihtelevia projekteja.

Emme vaadi koulutusta, mutta aikaisempi kokemus puhelinmyyntityöstä on toivottavaa. Oletko myyntihenkinen, motivoitunut ja uskot itseesi? - jos vastasit näihin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta, sillä tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Edellytämme sinulta sujuvaa suomenkielentaitoa ja pelkäämätöntä otetta työhön, sillä odotamme uudelta työntekijältä kykyä itsenäiseen työskentelyyn heti perehdytyksen jälkeen. Katsomme eduksi englanninkielentaidon sekä aikaisemman kokemuksen myynnistä ja asiakaspalvelusta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan hyvämaineisessa ja alansa johtavassa yrityksessä. Jatkuva kouluttautuminen, uusien tavoitteiden asettaminen päivästä toiseen sekä motivoiva palkkausjärjestelmä (kiinteä pohjapalkka + provisio) saavat sinut varmasti viihtymään uudessa työssäsi!

Tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi vakituiseen työsuhteen, mutta rekrytointiprosessissa avustaa Click-henkilöstöpalvelut. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Linda Vainiolle 050 4110345 ja sopia ajan haastatteluun. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua