Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme KOKENUTTA LASITUSALAN AMMATTILAISTA vakituiseen työsuhteeseen.
Asiakasyrityksemme on Turussa pitkään alalla toiminut lasitusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kattavat lasituspalvelut, kuten mm. lasinkorjaukset sekä eristyslasien valmistuksen. Työ pitää sisällään monipuolisten lasituotteiden mittaus-, hious-, leikkaus- ja asennustöihin liittyviä työtehtäviä. Työtä tehdään arkisin klo 7-15:30.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, suomenkielen osaamista ja voimassa olevaa B-luokan ajokorttia. Odotamme myös hakijoilta ahkeraa, oma-aloitteista ja motivoitunutta otetta työtekoon. Hyvä fyysinen kunto ja hyvät kädentaidot ovat edellytys työssä menestymiseen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta voimme myös kouluttaa sinut ennen työsuhteen alkamista.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua