Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 16.11.202230.11.2022

Levyseppähitsaaja, asentaja, särmääjä tai plasmaleikkaaja
• kaipaatko uusia haasteita työurallesi ?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme työteliäitä METALLIALAN TYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Asiakasyrityksemme on täyden palvelun projektitalo/konepaja, joka hoitaa projektit kokonaisvaltaisesti prosessilaitteiden valmistuksesta ja asennuksesta, huoltoihin sekä uusintoihin. Asiakasyrityksemme yhteistyökumppaneita on mm. elintarvike-, paperi- ja rakennusteollisuudessa.

Odotamme hakijoilta metallialan koulutusta ja/tai muutaman vuoden kokemusta alan työstä sekä voimassaolevaa B-ajokorttia. Voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi, mutta voimme myös kouluttaa nämä ennen työn aloitusta.

Eniten arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja reipasta työnotetta, kuten myös joustavuutta ja luotettavuutta. Työtä tehdään pajalla Raisiossa, työkohteissa turun seudulla, sekä myös pidemmät asennuskeikat ovat mahdollisia. Viikossa työtunteja kertyy 40.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua