Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.11.202204.12.2022

Asiakasyrityksemme on valtakunnallinen lämmitys- ja polttoöljyjen myyntiin ja kuljetukseen erikoistunut liike, joka palvelee yritys- ja yksityisasiakkaitaan ympäri Suomen. Etsimme nyt asiakkaamme myyntitiimiin myyntitilausten käsittelijää osa-aikaiseen työsuhteeseen Turun toimipisteelle!

Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden myyntitilausten käsitteleminen sähköpostitse sekä kirjaaminen manuaalisesti järjestelmään. Toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset taidot sekä kykenet työskentelemään itseohjautuvasti ja järjestelmällisesti. Emme edellytä hakijoilta vain yksinomaan kaupallista koulutustaustaa, sillä työtehtäviin saa hyvän perehdytyksen ja huipun tiimin tuen.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, sillä työsuhde on osa-aikainen ja työtä tehdään kolmena päivänä viikossa (työtunteja 18-24h/viikko). Työt alkavat tammikuussa ja kestävät arviolta huhtikuuhun asti. Työskentely tapahtuu yrityksen toimipisteellä Turun keskustan tuntumassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo rekrytointikonsultti Lotta Alhoselle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Myyntitilausten käsittelijä". Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9–16, puh. 050 411 0348.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua