Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.11.202201.12.2022

Työmaakoppien siivooja, Winclean Oy -kokoaikainen (Tampere)

Houkutteleeko säännöllinen ja selkeä työaika sekä monipuolinen työnkuva?

Nyt tarjolla siivoustyötä arkisin klo 7-15! Työtehtävänäsi on siivota rakennustyömaiden tauko- ja sosiaalitiloja yhdessä työparin kanssa. Parasta tässä työssä on se, että kohteet vaihtuvat päivittäin ja pääset liikuvaan ja säännölliseen työhön. Työpäivän ajan liikutaan työautolla. Tätä työtä tehdään vain arkipäivisin, joten illat ja viikonloput ovat aina vapaita! Näin ollen voit suunnitella vapaa-aikaasi ja ottaa vaikka säännöllisen harrastuksen illoille.

Tarvitset vain hyvän asenteen ja motivaation oppia sekä B-ajokortin. Muutaman kuukauden jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan tes.n mukainen.


Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Wincleanille.

---------------------------------------

Winclean on siivousalan johtavia toimijoita ja työnantajamaineeltaan erinomainen yritys. Lisää Wincleanista voit lukea heidän nettisivuiltaan www.winclean.fi.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua