Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.11.202202.12.2022

Loppusiivoojia 3kpl, Seran puhtautta ja palvelua Oy (Parola)

Tässä loistava mahdollisuus tienata joululahja-rahaa!

Asiakkaamme kaipaa joukkoonsa reippaita LOPPUSIIVOOJIA Parolaan. Jos asut Tampereen talousalueella, tarjolla on myös halutessasi muita kohteita sekä pidempiaikainen paikka.

Parolassä tehtävä työ on projekti, johon kaivataan siivoojia viikoille 47-49. Työtä on tarjolla 20-37,5h/vko.

Työtehtäviisi kuuluvat kokonaisvaltainen uudisrakennuksen siivous ennen kuin ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen.

Hakemamme henkilö on työtä pelkäämätön ja motivoitunut. Aikaisempi kokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta uutta innokkaasti oppivat ja uusia kokonaisuuksia haltuun ottavat tekijät otetaan myös haussa huomioon. Sinulle tarjotaan perehdytys muun muassa erilaisiin laitteisiin. Ajokortti olisi hieno lisä, niin voi tarvittaessa ajaa yrityksen autolla kohteisiin. Palkkaus on reilu!

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen herää mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana. Ei suoria yhteydenottoja Seralle!


--------------------------

Seran puhtautta ja palvelua on tamperelainen siivousalan yritys, jonka toiminta nojaa vahvasti ammattimaisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun, sekä selkeän palvelukokonaisuuden hallintaan. Heille tärkeintä on luottamus sekä laatu. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan www.seran.fi ja heidän Facebook-sivuiltaan.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua