Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 17.11.202204.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kiinteistöjen ulkoalueiden hoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun!

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen kiinteistöhuollon ammattilainen, joka on palvellut asiakkaitaan luotettavasti jo yli 30 vuoden ajan. Työnkuvaasi kuuluu kiinteistöjen ulkoalueiden hoito, lehtien puhaltaminen, hiekoittaminen sekä lumitöiden tekeminen. Työnkuvaan on mahdollista sisällyttää myös oman osaamisesi mukaan kiinteistöjen teknisiä perushuoltotöitä.

Hienoa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta arvostamme hakijoissa kuitenkin reipasta asennetta työntekoon sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, säänkestävyyttä sekä kykyä työskennellä hieman korkeammissakin paikoissa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15:30, mutta mahdollisten lumipyryjen yllättäessä odotamme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen. Kaikki työkohteet sijaitsevat Turussa, mutta työ edellyttää B-ajokorttia, sillä kohteiden välillä liikutaan yrityksen työautoilla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan heti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lotta Alhonen, puh. 0504110348

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua