Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

Profmer Oy on 1984 perustettu polyuretaaniosien valmistukseen erikoistunut alihankintayritys. Asiakkaat tulevat mm. ajoneuvoteollisuuden, laivateollisuuden, lääketeollisuuden, kaivosteollisuuden, metsäteollisuuden, konepajateollisuuden sekä laite-ja instrumenttiteollisuuden piiristä. Profmerin tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ja oman toiminnan jatkuva kehittäminen. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa: https://profmer.com/

Haemme nyt Profmer Oy:lle ROBOTTIOPERAATTORIA Lietoon!

Tehtävässä olet vastuussa yrityksessä käytössä olevien Yaskawa-robottiasemien käytöstä, joiden avulla valmistetaan polyuretaaniosia asiakasyritysten tarpeiden mukaisesti. Työnkuvaasi kuuluu mm. muottien ja ohjelmien vaihdot, koneiden valvonta, mahdollisten ongelmantilanteiden ratkonta sekä lopulta tuotteiden viimeistely käsin. Työnkuva ei lähtökohtaisesti pidä sisällään ohjelmointia, mutta tulevaisuudessa työnkuvaa on mahdollisuus halutessaan laajentaa kokemuksen kartuttua.

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja säntillinen tiimipeluri, joka haluaa oppia uutta ja sitoutua työhön pitkäaikaisesti. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuusrobotin käytöstä, mutta tehtävässä pärjää myös tekijä, joka ei pelkää koneita ja on kiinnostunut automaatiosta sekä robotiikasta. Suoritamme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet, jonka avulla taataan työntekijän kehittyminen robotiikan ammattilaiseksi.

Profmerilla on tutkitusti tyytyväinen henkilöstö ja ihmiset ovat aidosti toimintamme keskiössä. Meillä jokainen ääni tulee kuulluksi ja joustamme aina mahdollisuuksien mukaan. Palkitsemme sitoutuneisuuden, motivaation ja työvalmiuden tarjoamalla mahdollisuuden yksilölliseen ja ammatillisen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön sekä monipuolisen ja sopivasti haastavan työnkuvan lisäksi etuisuuksia mm. liikunta- ja kulttuurietuuksia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, mutta 6kk määräajan jälkeen työntekijä pääsee työllistymään suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan pikimmiten ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaikaa 4.12.22 asti. Täytä hakemus alla olevasta linkistä ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua