Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.11.202230.11.2022

Profmer Oy on 1984 perustettu polyuretaaniosien valmistukseen erikoistunut alihankintayritys. Asiakkaat tulevat mm. ajoneuvoteollisuuden, laivateollisuuden, lääketeollisuuden, kaivosteollisuuden, metsäteollisuuden, konepajateollisuuden sekä laite-ja instrumenttiteollisuuden piiristä. Profmerin tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ja oman toiminnan jatkuva kehittäminen.

Lisätietoja yrityksestä osoitteessa: https://profmer.com/

---

Profmer Oy kasvattaa myyntitiimiään ja etsii loistotyyppiä MYYNTI-INSINÖÖRIN rooliin!

Tehtävässä pääset vastaamaan niin olemassa olevien asiakkaiden kuin uusien asiakkaiden projektien läpiviemisestä aina tapaamisista, tarjousten laatimiseen, tilausten suunnitteluun ja asiakassuhteiden ylläpitoon asti. Työnkuvaasi kuuluu siis paljon muutakin kuin uusasiakashankintaa ja asiakastapaamisia, sillä pääset olemaan kokonaisvaltaisesti mukana myyntiprosessin eri vaiheissa ja toimimaan tärkeässä roolissa koko asiakassuhteen elinkaaren aikana. Sinun päätehtävänäsi on ymmärtää asiakkaiden tarpeet, pyrkiä löytämään Profmerin valmistustekniikan mahdollistamat ratkaisut ja toimia kontaktina asiakkaan suuntaan yhteistyön kaikissa vaiheissa. Haluamme painottaa, että et ole tehtävässä yksin, sillä sinulla on osaava tiimi tukenasi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä mm. myyntipäällikön, tuotannon ja muottivalmistusosaston kanssa, jotka pystyvät auttamaan sinua myös monissa teknisissä kysymyksissä.

Myynti-insinöörin tehtävässä voit menestyä monella erilaisella taustalla. Voit olla koulutukseltasi insinööri (esim. prosessi- ja materiaalitekniikka) tai vaikka hankkinut kokemuksesi B-to-B myynnin parista ja teollisuus sekä tekniikka kiinnostavat sinua. Kaikista tärkeintä on, että viihdyt asiakastilanteissa, olet teknisesti orientoitunut ja olet valmis tekemään töitä pitkäjänteisesti sekä tavoitteellisesti. Kun nämä asiat ovat kunnossa, me hoidamme sitten loput. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja hyvät puitteet onnistumisille! Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Profmerilla on tutkitusti tyytyväinen henkilöstö ja ihmiset ovat aidosti toimintamme keskiössä. Meillä jokainen ääni tulee kuulluksi ja joustamme aina mahdollisuuksien mukaan. Palkitsemme sitoutuneisuuden, motivaation ja työvalmiuden tarjoamalla mahdollisuuden yksilölliseen ja ammatillisen kehittymiseen. Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön sekä monipuolisen ja sopivasti haastavan työnkuvan lisäksi etuisuuksia (mm. liikunta- ja kulttuurietuuksia). Palkkaus koostuu kiinteästä palkan osasta sekä provisiosta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme aloitusta viimeistään vuoden 2023 alussa. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Profmer Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikölle Maiju Aarniolle osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakuaikaa on 30.11.2022 asti. Lisätiedot tehtävästä antaa Maiju Aarnio p. 050 411 0375, ma-pe klo 9-16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua