Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 21.11.202204.12.2022

LR-Laskenta Oy on Riihimäellä sijaitseva 7 hengen tilitoimisto, joka tarjoaa laadukkaat ja kattavat taloushallintopalvelut vankalla ammattitaidolla kaikenkokoisille yrityksille sekä yhdistyksille. Yritys palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä niin talous- kuin palkkahallinnossa ja koko prosessi hoidetaan aina oman nimetyn vastuuhenkilön toimesta. LR-laskenta Oy on nykyään osa Tilitoimisto Aarnio -konsernia, joka työllistää yhteensä n. 50 taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoja LR-Laskenta Oy:stä nettisivuilta: https://www.lr-laskenta.fi/.

Haemme nyt asiakasvastuullista KIRJANPITÄJÄÄ Riihimäen toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä toimit tiiviissä yhteistyössä sinulle nimettyjen asiakkaiden kanssa ja vastaat kokonaisvaltaisesti heidän taloushallinnosta sekä kirjanpidosta aina tilinpäätöksiin sekä viranomaisilmoituksiin asti. Työssäsi toimit itsenäisesti, mutta sinulla on taustalla osaavan tiimin ja koko konsernin vahva tuki sekä kaikki nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat.

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta kirjanpidollisista tehtävistä ja suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tilitoimistoympäristössä työskentelystä. Aikaisempi kokemus Netvisor- tai Fennoa -ohjelmistoista katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä, kunhan sinulla on ketteryyttä käyttää erilaisia ohjelmia ja ennen kaikkea halua opetella uutta. Kaikista eniten arvostamme intohimoa taloushallinnon tehtävien hoitoon ja asiakkaista huolehtimiseen, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta sekä positiivista suhtautumista uusien asioiden oppimiseen.

Sitoutuneet asiakkaat ja henkilöstö ovat meille tärkeitä arvoja. Siksi haluamme tarjota työntekijöillemme itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi työpaikan mukavassa ja osaavassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Näetkö itsesi osana meidän tiimiämme? Työt alkaisivat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Voit aloittaa tehtävässä esimerkiksi vasta joulun jälkeen tai vaikka heti. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan LR-Laskenta Oy:n työntekijäksi, mutta rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Kirjanpitäjä LR-Laskenta". Kaikki lisätiedot tehtävästä tässä vaiheessa antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16:00.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua