Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Geo-Master Oy on perustettu jo vuonna 1984 ja olemme erikoistuneet rakennushankkeiden geotekniikkaan. Asiakkaitamme on ympäri Suomea esim. kiinteistön omistajia, rakennuttajia, urakoitsijoita isoissa sekä pienissä uudis- ja korjausrakentamishankkeissa. Katso lisää: www.geo-master.fi

Etsimme nyt SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimiämme.

Pääasiallinen tehtäväsi on toimia suunnittelijana maa- ja pohjarakennuskohteissa, tehtävään sisältyy myös jonkin verran muita avustavia suunnittelutehtäviä geotekniikan eri hankkeissa. Tyypillisiä päivittäisiä työtehtäviäsi ovat esim. pohjarakenne-, ympäristö- ja/tai aluesuunnittelutehtävät. Töitä tehdään ma-pe 37,5h/viikko ja toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa Skanssin lähettyvillä. Töitä on myös mahdollista tehdä etänä, mutta perehdytys toteutetaan toimistollamme.

Tehtävässä menestymisen kannalta eduksesi on alalle soveltuva koulutus (esim. DI, insinööri AMK/YAMK, tutkinto geotekniikasta, rakennusgeologiasta tai infra-alalta) tai muu aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä suunnitteluohjelmien käyttökokemus. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, omatoimisuutta, toimeen tarttuvaa työskentelyotetta, luotettavuutta sekä kykyä oppia ja omaksua uusia asioita.

Tarjoamme:
• Vakituisen, haastavan ja monipuolisen työn
• Etätyöskentely mahdollisuuden
• Ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön
• Kiinteän kuukausipalkan ja hyvät luontaisedut

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit lähettää myös hakemuksesi CV:eineen sähköpostitse (otsikoi haettavan tehtävän mukaan). Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut arkisin klo 8–17.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua