Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 22.11.202211.12.2022

Westem Oy on metallituotteiden ja muiden konepajateollisuuden tuotteiden huippuluokan pientuottaja jo vuodesta 1988 alkaen. Vuosikymmenien kokemuksella suunnitellut ja käsityönä valmistetut konepajatuotteemme ovat tulleet laadun puolesta tunnetuksi erityisesti Salon alueella. Lisää lisää asiantuntevasta yrityksestämme osoitteesta: www.westem.fi

Haemme nyt metallialan moniammattilaista pieneen, mutta sitäkin parempaan tiimiimme Saloon!

Työtehtävät pitävät sisällään valmisosien sarjatuotantoa. Sarjakoot vaihtelevat aina kymmenistä satoihin kappaleisiin ja kappalekoot vaihtelevat taas muutamasta grammasta useisiin tonneihin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu perinteisiä levy- ja metallitöitä, jotka teetetään manuaalisilla konepajalaitteilla sekä hitsaamalla (MIG, TIG, puikko). Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joten etsimällämme henkilöllä on monipuolinen tietotaito erilaisista metallialan tehtävistä aikaisemman kokemuksen myötä.

Työtä tehdään arkisin konepajalla klo 7-15:30 välisenä aikana, mutta odotamme hakijoilta toisinaan joustavuutta työaikojen suhteen. Työsuhde on alkuun osa-aikainen ja työtunteja tarjotaan noin 16-24 tuntia viikossa, mutta tehtävässä mahdollisuus myöhemmin myös kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Hakuprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, joten kaikki lisätiedot tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0348. Westem Oy ei vastaa tässä vaiheessa kyselyihin.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua