Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 22.11.202206.12.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme vastuullista ja asiakaspalvelualtista KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ aikaisiin aamuihin. Asiakasyrityksemme on hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva lounaskahvila. Aikaisen aamun työntekijän työtehtäviin kuuluu mm. sämpylöiden paistaminen sekä täyttäminen ja kahvin keitto ennen avaamista. Työ sisältää myös asiakaspalvelua, erilaisia kotitaloustöitä ja kassakoneen käyttöä. Työtä tehdään ma-pe klo 4:30 alkaen, noin 2,5-4h/päivä.

Mikäli olet tehokas, oma-aloitteinen ja loistava asiakaspalvelija. Olet hyvä joukkuepelaaja ja osaat työskennellä myös itsenäisesti. Olet hyvä työtoveri ja otat asiakkaat vastaan aina hymyssä suin– Olet etsimämme henkilö!

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta tai työllä hankittua kokemusta sekä sujuvaa suomenkielentaitoa. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta voimme myös kouluttaa sen ennen työn aloitusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Linda Vainio 050 4110345. Yhteydenotot arkisin 8-16 välillä.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua