Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.11.202209.12.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme rakennus- / tuotantotyöntekijää kivielementti- ja rakennustöihin Orivedelle. Yritys suunnittelee, tuottaa ja asentaa erilaisia kivielementtejä. Yrityksellä on myös saneerauspuoli, jossa varsinkin talvella tehdään paljon yleisiä rakennustöitä.

Käytännössä työssä on kaksi eri puolta. Kivituotantopuolella työ sisältää muun muassa sommittelutyötä, elementtien pesua, muottien valmistamista, purkua ja lastausta. Työhön saa hyvän perehdytyksen. Saneerauspuolella työnkuva koostuu huoneistoremonteista ja siihen liittyvistä tehtävistä tekijän osaamisen mukaan.

Työssä menestyminen edellyttää väkevää asennetta ja korkeaa työmotivaatioita. Hyvät kädentaidot ja työkalujen tuntemus luovat pohjan tekemiselle. Työtehtävät saattavat olla fyysisiä, joten hyvä kunto on eduksi. Rakennusalalta kertynyt koulutus ja työkokemus on myös eduksi.

Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa töihin liikkumisen kannalta, mutta yrityksen toimitiloihin kulkee myös hyvin julkinen liikenne Tampereelta. Töitä tehdään arkisin klo. 8.00-16.30. 40h/vk. Halutessaan työssä on myös mahdollisuus ylitöihin.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Paavo Puputti, puh. 050 411 2703.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua