Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.11.202211.12.2022

Etsimme nyt TUOTANTO/METALLITYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Pöytyälle. Asiakasyrityksemme omaa pitkät perinteet hydrauliikka ja hydraulisten laitteiden ammattitaitoisena valmistajana.

Tehtävä muovautuu oman osaamisesi mukaan, mutta päivittäiset toimenpiteet liittyvät sylintereiden tai hydraulikoneikkojen valmistamiseen. Työvaiheita on esim. hiominen, viilaus, mittaaminen, kokoonpano, hitsaus sekä manuaali- ja tietokoneohjattujen koneiden käyttö. Kaikki työt tehdään asiakasyrityksemme toimitiloissa ma-pe ja 40h/viikko. Odotamme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön ja palkkasi määräytyy viime kädessä TES mukaan.

Aikaisempi kokemus tuotannon eri vaiheista sekä metallialalta ovat eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut kuitenkin tehtävään ja siksi huomioimmekin haussa uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Eniten arvostamme reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Asiakasyrityksen toimitilojen sijainnin vuoksi edellytämme hakijoilta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittaessa. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–16.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua