Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.11.202207.12.2022

Hei sinä sosiaalialan ammattilainen tai tuleva ammattilainen! Etsitkö uusia haasteita kivassa ja rennossa työympäristössä lasten ja nuorten parissa? Jos vastasit kyllä, saatamme olla tuleva työpaikkasi!

Asiakasyrityksemme Napenda Oy etsii nyt tiimiinsä rautaista vahvistusta lastenkodin ohjaajan työtehtävään. Lastenkoti Napenda on Helsingissä sijaitseva seitsemänpaikkainen monikulttuurinen lastenkoti, joka on suunnattu lapsille ja nuorille, joilla asuminen muualla ei syystä tai toisesta onnistu. Lastenkodissa alaikäiselle tarjotaan kodinomainen kasvuympäristö ja turvalliset arjen rakenteet aikuisjohtoisesti.

Lastenkodin ohjaajana huolehdit arjen sujuvuudesta tukemalla lapsia ja nuoria kasvatuksellisella ja ohjaavalla työotteella.
Ohjaajana työtehtäviisi kuuluvat muun muassa hoito- ja kasvatustyö, lapsen koulunkäynnin ja harrastustoiminnan tukeminen, omaohjaajana toimiminen ja kodinomaiset arjen askareet. Lisäksi tulet toimimaan yhteistyössä lapsen eri verkostojen kanssa ja sinun tulee kyetä itsenäiseen päätöksentekoon nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Työkavereiksesi saat perheenomaisen tiimin, johon kuuluu seitsemän ohjaajaa ja lastenkodin johtaja. Työntekijät kuvaavat työilmapiiriä rennoksi ja humoristiseksi, sillä onhan se tärkeä vastapaino vastuulliselle työlle.
"Työyhteisömme Lastenkoti Napendassa on rento, huumorintajuinen ja joustava. Töihin on poikkeuksetta aina mukava tulla, meillä on hyvä tiimihenki ja tuemme toinen toisiamme arjen työssä" -Lastenkodin ohjaaja

Voit olla koulutukseltasi sairaanhoitaja, sosionomi, lähihoitaja, yhteisöpedagogi tai muu sosiaali- ja terveysalan ammattilainen.

Tarjoamme sinulle:
• Mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn
• Rennon, joustavan ja avoimen työilmapiirin, jossa tukenasi on pitkään samana pysyneet mukavat ja huumorintajuiset työkaverit
• Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan lastenkodin arkeen ja tulevaisuuteen sekä kehittämään lastenkodin toimintaa
• Edenred kulttuuriedun
• Mahdollinen erityisosaamisesi huomioidaan palkkauksessa

Työtehtävässä menestyäksesi toivoisimme, että sinulta löytyisi:
• Kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä, etenkin ohjaajana
• Hyvä paineen sietokyky ja kyky tehdä päätöksiä myös kriisitilanteissa
• Erinomaiset tiimityöskentelytaidot
• Sujuva suomen kielen kirjoitus- ja puhetaito
• Huumorintajuinen ja rento luonne
• Pykälän 48 § mukainen rokotussuoja (vaaditaan vuoden 2022 loppuun saakka)

Eduksi katsomme hygieniapassin, voimassa olevan ensiapukoulutuksen, voimassa olevat lääkekoulutukset sekä kokemuksen lastensuojelutyöstä. Lisäksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää tai koetko jo olevasi etsimämme henkilö? Lähetä pikaisesti hakemus oheisen linkin kautta tai soita suoraan rekrytoinnista vastaavalle rekrytointikonsultille Kia Holopaiselle p. 050 411 0651 arkisin kello 9-16. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostilla. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua