Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 23.11.202208.12.2022

Hei sinä varastotyötehtävistä kiinnostunut ja metallialaa tunteva sekä palveluhenkinen uuden työpaikan etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja valoisan tulevaisuuden omaavan yrityksen palvelukseen.

Etsimme nyt suorarekrytointina toimeksiantajayrityksellemme Rautasoini Oy:lle varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Rautasoini Oy on perinteikäs metallikierrätysliike Tampereella, joka toimii myös palvelevana rautakauppana, mistä löytyy laaja valikoima terästuotteita laadukkaaseen rakentamiseen. Toimipisteet löytyvät Nekalan ja Vehmaisten kaupunginosista. Katso lisää yrityksestä rautasoini.fi.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. kierrätyskelpoisen metalli- ja rautaromun ostot yritys- ja kotitalousasiakkailta. Tekijä kommunikoi asiakkaan kanssa ja luokittelee metallin laadun, määrän sekä arvon määriteltyjen menettelytapojen mukaisesti ja kirjaa tiedot tositteeseen. Tehtävään sisältyy myös metallien käsittelyä trukilla, pumppukärryillä sekä käsin. Työnkuvaan on myöhemmin liitettävissä roolia myös yrityksen rautakaupan myyntitehtävissä. Myynnissä palvellaan niin yksityis- kuin ammattilaisasiakkaitakin heidän terästuotetarpeissaan.

Työssä aloitetaan perehdytyksellä joko Nekalan toimipisteessä tai yrityksen uusien toimitilojen drive-in hallissa Tampereen Vehmaisissa, joka tulee olemaan pääasiallinen toimipaikka.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä ja eri metallilajien tuntemusta, normaalia fysiikkaa sekä huolellisuutta. Tekijälle annetaan kattava asianmukainen perehdytys ja kollegoiden vahva tuki.

Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian työsopimuksella suoraan Rautasoinin palveluksessa.

Työaika on perehdytyksen ajanjaksolla arkisin klo 7:30–16:00 (40 h/vko) tehtävää päivätyötä. Tekijän siirryttyä uusiin toimitiloihin aloitetaan työskentely myös toisessa vuorossa klo 9:30–18:00. Tehtävässä sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana leppoisan ilmapiirin menestyvässä yrityksessä sekä oppia mm. metallien ostoa, myyntiä ja metallinkäsittelyä.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua