Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

Hei, sinä koneistuksen lainalaisuudet tunteva ja metallin muokkauksesta innostunut! Arvostatko kotimaista tukevasti jaloillaan seisovaa yritystä, joka tukee vahvasti työntekijöidensä hyvinvointia ja jolla on hyvät tulevaisuudennäkymät? Onko tullut aika kääntää uusi sivu työurallasi, tuntea uuden työpaikan raikas ja innostava tuulahdus positiivisessa ja rennossa porukassa? Tässä on sinulle hieno mahdollisuus!

Etsimme toimeksiantajallemme Jouka Oy:lle CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät määrittyvät osaamisalueesi perusteella joko sorvaus- tai jyrsintehtäviin. Mikäli hallitset molemmat osa-alueet tai haluat ne oppia hallitsemaan, mahdollistaa se monipuolisemman työnkuvan. Tähän sinulla on Joukalla mahdollisuus. Työstettävät kappaleet ovat suurimmillaankin käsin kannateltavia sekä pieniä määriä että isoja sarjoja tehtäviä tuotteita.

Jouka Oy on Ylöjärvellä sijaitseva alunperin vuonna 1957 perustettu kotimainen venttiilinvalmistaja. Yritys suunnittelee ja valmistaa maailmalla korkeasta laadustaan tunnetut tuotteet omissa tuotantotiloissaan. Jouka valittiin vuonna 2015 Pirkanmaan TOP 10 -parhaiden työnantajien joukkoon. Katso lisää yrityksestä www.jouka.fi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää koneistustyön perusteiden hallintaa sekä halua kehittyä koneistustyössä laatuarvot edellä. Arvostamme luonnollisesti kokemuksen mukanaan tuomaa osaamista, mutta otamme haussa huomioon myös vasta muutaman vuoden kokemusta omaavat oppimis- ja kehittymishaluiset hakijat. Työstökoneita ohjataan Mastercam-ohjelmistolla. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja kollegoiden vahva tuki.

Työssä voidaan aloittaa ajankohdan osalta sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja työsuhteen puolesta joko suorarekrytointina tai määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Joukalla.

Työ on alkuun klo 7-15:30 arkisin tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Myöhemmin työaika siirtyy kahteen vuoroon–aamu- ja iltavuoroihin. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana valmistamassa laadukkaita tuotteita eri teollisuuden alojen tarpeisiin menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavassa työyhteisössä kilpailukykyisellä kelpo ansiotasolla. Työskentelytilat ovat asialliset, työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein. Yritys tarjoaa kattavat työterveyspalvelut ja odotettavissa onkin pitkäaikainen työsuhde.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä se sähköpostilla. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 arkisin klo 9:00-16:00. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua