Tarjolla yli 1500 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 24.11.202208.12.2022

Hei sinä palveluhenkinen siivoustyöstä kiinnostunut tai jo kokemusta alalta omaava reilua ja kotoisaa työpaikkaa arvostava uusien mahdollisuuksien etsijä! Tässä on hieno mahdollisuus työllistyä vakavaraisen, tukevasti jaloillaan seisovan ja vahvan asiakaskunnan omaavan yrityksen palvelukseen.

Toimeksiantajamme Lempesti Oy on Lempääläläinen hoiva- siivous- ja remontointipalveluja tarjoava yritys. Etsimme nyt Lempestille asiakaskunnan laajentuessa tekijää palvelemaan asiakkaita yritysten toimitilojen ja kotitalouksien sekä rakennussiivouskohteiden siisteyden ylläpidon monipuolisissa tehtävissä. Mikäli sinulla on myös kiinnostusta ja osaamista myös hoivapalvelutehtäviin, on tässä mahdollisuus tehtäväkuvan laajentamiseen entisestään. Katso lisää yrityksen toiminnasta www.lempesti.fi.

Työkohteet sijaitsevat Lempäälän lisäksi Vesilahdella, Akaassa, Valkeakoskella ja eteläisen Tampereen alueella. Tehtävässä aloitetaan työparin opastuksella ja työtä voidaan usein jatkossakin tehdä pareittain. Kohteisiin liikutaan omalla tai yrityksen autolla. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset verohallinnon ohjeistuksen mukaisesti.

Tehtävässä menestymisen kannalta on oleellista, että tekijällä on palveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen ja aktiivinen työote.

Työssä voidaan aloittaa mahdollisimman pian määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka päätteeksi tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisessa työsuhteessa suoraan Lempestillä.

Työ on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16:00 tehtävää päivätyötä työaikaliukumalla. Työaikoja voidaan joustavasti sopia tekijän kanssa tarkoituksenmukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme tässä hienon mahdollisuuden olla mukana menestyvässä ja jatkuvasti toimintaansa kehittävässä leppoisan ja toisiaan huomioivan ilmapiirin yrityksessä. Työkaverit mukavia ja työt tehdään nykyaikaisin työvälinein.

HPL:n jäsenyritys
AAA 2020
Suomen vahvimmat platina 2020
Kestomenestyjä 2020
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua